Abonnee worden

U bent de eigenaar van één van de monumenten die onze provincie rijk is. En daar bent u ongetwijfeld trots op. Maar met de ouderdom van uw monument komen onvermijdelijk ook de gebreken. Dat vraagt om een regelmatige check van het onderhoud van uw monument. Een ‘APK’ van uw pand. Om te kijken waar de ‘slijtage’ zit. Juist ook op plekken die u zelf niet ziet of waar u niet aan denkt. Dat voorkomt dat kleine gebreken uitgroeien tot grote problemen en hoge kosten.

Onderhoudscheck tegen gesubsidieerd tarief

Een abonnement bij Monumentenwacht Fryslân geeft u als eigenaar recht op een periodieke onderhoudsinspectie door onze onafhankelijke en ervaren monumentenwachters. We inspecteren het onderhoud van uw monument en voeren (indien mogelijk) direct kleine herstelwerkzaamheden uit. Periodiek nemen we contact met u op om te vragen of u mee wilt doen aan de inspectieronde in uw buurt. We komen uiteraard alleen als u dat nodig vindt.

Overzichtelijk rapport

Na elke inspectie krijgt u van ons een overzichtelijk inspectierapport. Dit ontvangt u digitaal. In het rapport staan onze bevindingen en adviezen voor onderhoud. Het rapport is daarnaast een handige basis voor subsidieaanvragen of goedkoop lenen.

Voor wie?

U kunt abonnee worden als u eigenaar bent van een:

  • rijksmonument
  • gemeentelijk monument
  • object met cultuurhistorische waarde (gebouw, molen, interieur, groen, archeologie e.d.)

in Fryslân.

Wat kost het?

Voor slechts 50 euro per jaar bent u abonnee van Monumentenwacht Fryslân. U profiteert als abonnee van ons gesubsidieerd uurtarief van € 63,- en u daar hoeft u géén BTW over te betalen.

Aanmelden en direct plannen

Meer over ons privacybeleid is te lezen onder disclaimer.

Met subsidie van: